Julbordet 2014

Julbord, en tradition som funnits i kvarteret några år nu. 42 personer, vuxna och barn. En mycket trelig kväll. Det var dessutom riktigt roligt att det var så många nya som kom och ville prova på kvarterets julbord. Och jag tror alla var nöjda.

Vad fanns att äta då?  Jo, det var ett traditionellt svenskt julbord; Skinka, sylta, sill, lax - gravad, kallrökt och varmrökt. Köttbullar, revbensspjäll, köttbulalr, janssons frestelse, rödbetssallad, mimosasallad och mycket mer samt lite finskt inslag av kålrotslåda och morotslåda. Mummagott.  Och som vanligt var all mat laktosfri.

 Styrelsen hade gjort ett bra jobb med dukning och matlagning.
och speciellt tack till Astrid, snart 5 år på Ostkroken 70 som var standin för sin pappa Olof som jobbade. Hon gjorde ett bra jobb tillsammans med Kjell på 84:an. Hon rörde såsen så den inte skulle brännas, la upp priskorvar och revbensjäll på plåtar och skrev meny.  Tack till Charlotte som bidrog med varmrökt lax, havrekex och tillbehör.
Ett stort tack till alla hyresgäster med vänner som kom till årets julbort och ett tack till styrelsen som jobbat med detta.
// vid penna för dagens nyhet Kerstin webansvarig.
Skriv gärna i gästboken.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter