Nya ledamöter i kvartersrådet och årsmötet.

Vi hälsar Lena och Nils välkommen som nya ledamöter i kvartersrådet. Lena bor på Norrgården och det är hon som har flera gosiga kaniner och så Nils som bor på Sörgården i anslutning till det som en gång var barnens trädgård.

På Årsmötet fick vi in några nya ideer på aktiviteter. Bland annat:
*studiecirkel med lite teknik och vallning vad gäller skidor samt löpteknik. 
*studiecirkel om grannsamverkan och förstahjälpen
*bussutflykt till Mickelträsk Mickelbo gård
*Familjedag i pulkabacken.

Sedan ska kvartersrådet verka för att få fler att hjälpa till med punktinsatser. T.ex vid julbordet, julbak/pyssel med barnen, vårstädning och annat. Styrelsen har inte möjlighet att göra allting själv.
Protokoll från Bostads och Årsmötet finns att ladda ner.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter