Bärbuskar och äppelträd

Nu börjar de svarta och röda  vinbären vara klara. Alla bärbuskar som växer i alslutning till en lekpark, vid en ytterdörr (i den rabatt som finns bakom dörren) bakom hus och vid kvartersgården är alla hyresgästers buskar. Växer de inne på en gård då är den den hyresgäster som planterat buskarna.  Ät och plocka hur mycket ni vill. Men lär era barn att man plockar inte och sen slänger.

Krusbärsbuskarna som finns SKA VARA RÖDA innan de får ätas.
Äppelträdet på Ostkroken 84 är Kjell och Kerstins träd och lär era barn att de ringer på dörren eller ser om vi är ute på altan och frågar om man får ett äpple. Grenarna är svaga och kan lätt brytas av om barnen ska börja slita och dra i äpplen. 
Har  ni häst kontakta gärna 84.an så får ni fallfrukt.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

Vad händer i kvarteret